2012. június 18., hétfő

Mi folyik a médiából? 3. rész


Sorozatunk harmadik részében tovább ízlelgetjük a videóklippek és az italmárkák keveredését...




Ha netán a dél-amerikai lakossági teknó híve vagy, akkor Voli-szódát igyál. Pitbull szerint szexi maradsz tőle! Mondjuk, ha egy üveg Volival állítasz be a Hajógyárira, az azt jelenti, hogy akárhogyan is nézz ki, van annyi pénzed, hogy szexi legyél. Ugyanis ezt is külföldön kell beszerezned. Ha a gyártótól szeretnéd megvenni, egészen Franciaországig kell utaznod, ugyanis Cognac megyében - hol máshol - készítik. Persze mindemellett azért is supercool a több ízben kapható Voli, mert sokkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a piacon kapható hasonló termékek. A web-lapjukon egy sor egyedi koktél-recept ötlettel is elkápráztatnak minket, mint például a "voli mary", a "volito" vagy a "voli crush".




18 múltál, de csak épphogy? Most figyelj! A Cobra Starship alig észrevehetően elhelyezett néhány Midori üveget a "You make me feel..." című daluk klipjében. Ausztráliában nagy felháborodást keltett ez a videó, mert az egyik szerplő aki alkoholos italt iszik még csak 22 éves... Felháborító!
Érthető, hogy a gyártó Suntory cég egy hangos, fiataloktól hemzsegő klubban forgatott videókliphez adta a pénzét nevét, hiszen a Midori bemutatkozása - még 1978-ban - a híres "Studio 54" nevű szórakozóhelyen volt. Az ifjú John Travolta az elsők között lépett be a Midori-fanok táborába.




Az egyébként is találó és ötletes reklámokat készítő Absolut vodka - a hazai értékeket erősítve - egy remek svéd együttes látványgazdag klipjében segédkezett. A "Swedish House Mafia" videója szerint ha menő akarsz lenni egy cyber-agárversenyen, csak Absolut vodkát igyál. Grépfrúttal, légyszi.




1 megjegyzés:

  1. Én sajnos nem vagyok túl szexi. Sőt, kifejezetten előnytelen a külsőm. Szóval ha én iszom Volit, olyan szexi maradok, mint voltam, vagyis ronda leszek továbbra is. Megéri...

    VálaszTörlés